Home
Introductie
Contact
Behandelingswijzen
Desensibilisatie
Electro-acupunctuur
Zapper-therapie
Chakra-therapie
Nieuws
Consulttarieven
In English
Auf Deutsch
En Francais
Telefonischspreekuur
Openingstijden
Zo vindt u mij
Sitemap 

 CHAKRA-THERAPIE

Deze therapie gaat er van uit dat al onze zeven hoofdchakra’s in goede conditie en balans moeten verkeren wil het met ons zelf ook goed gaan.

Is er een chakra uit balans, dan lijkt alles wel erg stroef en moeilijk te gaan.

Een chakra raakt alleen uit balans door een traumatische gebeurtenis, wat je er ook onder  mag verstaan. Voor de een is dit een auto-ongeluk, voor de ander het gepest worden op school, voor weer een ander het verlies van een dierbare. Maar er blijken ook pre-nataal verstoorde chakra's te zijn en die moeten zeker opgelost worden.

Een chakra komt nooit uit zichzelf weer in balans, dat moet altijd gebeuren door iemand anders.

Is er een chakra uit balans dan is er altijd één andere die het evenwicht kan herstellen. Door te meten kan ik bepalen welke chakra gebalanceerd moet worden, maar het is meestal chakra 4, het hartchakra. Om dit goed te kunnen balanceren, zodat het ook weer langdurig in stand blijft is het noodzakelijk dit op het blote lichaam te doen. Dit betekent dat meisjes en vrouwen alleen worden behandeld als er iemand bij is. U kunt natuurlijk eerst wel alleen komen om u door te laten meten en als het dan blijkt dat het vierde chakra uit balans is, weer terugkomen met een echtgenoot of met een vriend of vriendin.