Home
Introductie
Contact
Behandelingswijzen
Desensibilisatie
Electro-acupunctuur
Zapper-therapie
Chakra-therapie
Nieuws
Consulttarieven
In English
Auf Deutsch
En Francais
Telefonischspreekuur
Openingstijden
Zo vindt u mij
Sitemap 

WAT IS  DESENSIBILISATIE  PRECIES 

Door desensibilisatie worden de allergenen die het lichaam bedreigen onherkenbaar gemaakt. Dit geschiedt door middel van een softlaser behandeling. Die is geheel pijnloos, ongevaarlijk en voor kinderen zelfs bijzonder geschikt.

Er kan alleen maar iets fout gaan wanneer men in een voortijdig contact met het betreffende allergeen komt. Dus binnen 24 u na mijn desensibilisatie.

 Is men b.v. voor Gliadine (gluten) gedesensibiliseerd dan mag men absoluut niet in de buurt komen van, laat staan iets aanraken dat in de verste verte te maken heeft met tarwe, rogge, haver, gerst, spelt of boekweit.

Dus geen broodkruimels van, tafel vegen. Niet in een stoel zitten waar kruimels in kunnen liggen. Geen beesten eten geven. Geen mensen zoenen die iets gegeten hebben waar meel in zat. Pas als men zich dit allemaal volledig bewust wordt, wordt het duidelijk hoe gemakkelijk er iets mis kan gaan.

Het enige gevolg, als u wel met het allergeen in contact bent gekomen, is dat het proces mislukt is, en dat het weer over moet. En als men van ver moet reizen om bij mij te komen, is dat een probleem.

Is men voor een antioxydant gedesensibiliseerd dan mag men ook geen bak- of braadluchten ruiken of inademen, want daarin bevinden zich ook kleine partikeltjes van dat vet en dat mag dus 24 uur niet.

Ook een grote afzuiger van een bakker brengt meel in de atmosfeer en moet dus gemeden worden.

Verder mag men geen tanden poetsen, handen met zeep wassen douchen met zeep of shampoo alleen met water mag alles.

Afschminken mag dus ook niet, alleen met water, en dan gaat er meestal niets af. Dus alles wat op een gezicht is aangebracht kan er het beste gewoon 24 u op blijven zitten.

Wat mag er wel ?

Er mag alleen water gedronken worden, bovendien niet te kort anders kan er hoofdpijn opkomen.

Er mag gegeten worden:

Alle fruit, als het maar vers is, dat geldt ook voor sappen.

Verder mag ook: tomaat, paprika, komkommer, avocado.

Groenten mogen ook, mits gekookt in een pan waar nog nooit iets van gluten in heeft gezeten, dus in principe een nieuwe pan.

Achter de computer zitten.

In bed liggen is het veiligste.

Het uiteindelijke resultaat is nooit de volle 100%. Men zal altijd een heel klein beginnetje ervaren van de oude allergie, maar die zet dan niet door en stopt voordat het vervelend wordt.

 

Na 24 u gelden er geen restricties meer !!