Home
Introductie
Contact
Behandelingswijzen
Nieuws
Consulttarieven
In English
Auf Deutsch
En Francais
Telefonischspreekuur
Openingstijden
Zo vindt u mij
Sitemap WELKOM OP DE WEBSITE van HANS van LOOKEREN CAMPAGNE

 

Om u een kleine indruk te geven wat u van mij kan verwachten, noem ik hier enkele relevante feiten in chronologische volgorde.

Beroepsopleiding civiele techniek, waterbouwkunde.

Sinds 1978 bezig in de alternatieve gezondheidstechnieken, waaronder: een shiatus opleiding, een electro-acupunctuur opleiding en cursussen aan de HOVO in Bewegingswetenschappen, Sociale psychologie en Medische geschiedenis. Voorts een uitgebreide shiatsu-opleiding, een sportmassage-opleiding, een blessurepreventie-opleiding. Ik heb eigen testmethoden voor de diagnostiek ontwikkeld en dat geldt ook voor de meeste handelwijzen die ik toepas ter genezing of ter verbetering van de kwalen. Het testen vindt voornamelijk plaats met gebruikmaking van enkele honderden filters (kleine buisjes met vloeistof). 

De behandeling geschiedt dmv: 
bepaalde softlaser-technieken, 
electro-acupunctuur, 
technieken met 3-dimensionale magnetische velden, of 
door medicijnen (zonder gevaarlijke componenten). 

Over het algemeen heb ik niet veel consulten nodig om een acceptabel resultaat te verkrijgen, tenzij er sprake is van een chronische kwaal, die om voortdurende aandacht vraagt. 

Als u voor de eerste keer bij mij komt, zorgt u er dan voor om niets van etenswaren bij u te hebben noch in de auto.

Het is tevens verstandig om het in huis zo te organiseren dat u, bij terugkomst,  niet in de buurt van gluten, appels en bananen behoeft te komen.